Parterapi

Parterapi

Nogle udfordringer og problemstillinger kan alle par ikke selv finde løsningen på. Sommetider kræver det i stedet professionel hjælp fra en parterapeut. Som par kan vi have behov for at lære mere om os selv og hinanden.
Der kan være mange årsager til, hvorfor dig og din partner opsøger en psykolog med speciale i parterapi. Det kan være, at I skændes meget, eller at der har været utroskab i forholdet. Derudover kan det være, at I sidder fast, eller at I gerne vil undgå det. Lige meget hvad årsagen er, er I velkommen I mine lyse og imødekommende lokaler på Østerbro i Kbh.

Forstå din partner på et dybere plan med hjælp fra en tryg og tillidsfuld parterapeut i København

Med parterapi får I mulighed for at forstå og lære mere om hinanden på et dybere plan. Det kan være med til at udvikle jer som individer samt selve parforholdet. For mig som parterapeut er tilliden og relationen et vigtigt aspekt af forløbet.
Jeg møder jer på en ikke dømmende og rummelig måde lige netop der, hvor I begge er i jeres parforhold. I vil opleve, at I kan sige, hvad I har på hjertet, så vi sammen kan finde ud af, hvad jeres forhold har brug for.
Som parterapeut hjælper jeg jer med at gennemgå en udviklingsproces, der vil komme begge parter i forholdet til gode.

Personlig og skræddersyet parterapi hos psykolog med speciale i parterapi

Det er et stort skridt at kontakte en psykolog eller en parterapeut. Det kan være, at I har fået en anbefaling fra en, I kender. Men det kan også sagtens være, at I selv leder efter en psykolog med parterapi i København.

Har dig og din partner først taget skridtet, er det vigtigt, at I får den bedste parterapi for jer. Det vil sige, at forløbet skal være personligt og skræddersyet til jeres parforhold.

Et forløb starter med en fælles samtale. Derefter er der en individuel samtale med begge parter. Efterfølgende finder vi et tidspunkt, hvor vi igen mødes og kommer op med en fælles plan. Ønsker du en pris, findes den her på siden.