Familie -og søskendeterapi

Familie- og søskendeterapi

Det er de færreste familier, der ikke på et eller tidspunkt oplever udfordringer eller står over for en eller flere problemstillinger. Familie- og søskendeterapi er en mulighed for, at hele familien kan mødes, tale med hinanden og forstå hinanden på en ny måde.

Terapien er orienteret mod hele familien eller søskende. Kommer I hos mig, er I sikret støtte i trygge omgivelser, hvor I uden at blive dømt kan sige, hvordan I føler omkring et specifikt problem. Jeg lægger stor vægt på, at alle bliver hørt og får sagt, hvad de har at sige.

Ryk tættere på hinanden med familie- og søskendeterapi

Ens familie er noget helt specielt, og for de fleste mennesker har familien en særlig betydning. Med familieterapi kan I få en ny forståelse og nysgerrighed overfor hinanden, så det kan blive lettere for jer alle at være i familien. Familie- og søskendeterapi kan altså være med til at skabe bedre relationer, så I rykker tættere på hinanden som familie.

Er der en person i familien, der har det svært, så har hele familien det typisk svært. Uanset årsagen til udfordringerne i jeres familie, er jeg klar til at hjælpe jer videre. I er velkommen til at kontakte mig, så vi kan tage en snak om, hvad I har brug for hjælp til, og hvordan jeg kan være til hjælp i jeres proces.

Individuelt tilpasset familie- eller søskendeterapiforløb i trygge omgivelser på Østerbro

Ingen familier er ens. Derfor er det også vigtigt, at jeres forløb bliver skræddersyet og individuelt tilpasset ud fra, hvad I har af ønsker og behov.

Det vil sige, at det er meget forskelligt, hvordan et familie- eller søskendeterapiforløb ser ud hos mig. Det kommer helt an på, hvad I gerne vil arbejde med, og hvad I selv har af ønsker til processen.

Hos mig kan I forvente, at få en professionel og rummelig hjælp, hvor der er plads til alle. Jeg fokuserer på at skabe en tillidsfuld relation, så alle familiemedlemmer føler sig godt tilpas og tør sige, hvad de har på hjertet. Alle vores samtaler foregår i trygge omgivelser i skønne lokaler på Østerbro i København.